|
Post by The Masked Menace on Sept 10, 2008 19:13:05 GMT 10
Ma-ia-hii Ma-ia-huu Ma-ia-hoo Ma-ia-haha
Alo, Salut, sunt eu, un haiduc, Si te rog, iubirea mea, primeste fericirea. Alo, alo, sunt eu Picasso, Ti-am dat beep, si sunt voinic, Dar sa stii nu-ti cer nimic.
Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai.
Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai.
Te sun, sa-ti spun, ce simt acum, Alo, iubirea mea, sunt eu, fericirea. Alo, alo, sunt iarasi eu, Picasso, Ti-am dat beep, si sunt voinic, Dar sa stii nu-ti cer nimic.
Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai. Ma-ia-hii Ma-ia-huu Ma-ia-hoo Ma-ia-haha
Ma-ia-hii Ma-ia-huu Ma-ia-hoo Ma-ia-haha Vrei sa pleci dar nu ma, nu ma iei, Nu ma, nu ma iei, nu ma, nu ma, nu ma iei. Chipul tau si dragostea din tei, Mi-amintesc de ochii tai.
|
|
|
Post by Farrelei on Sept 10, 2008 19:24:22 GMT 10
*Hasn't watched yet*
Should this be moved to Media?
|
|
|
Post by The Masked Menace on Sept 10, 2008 19:28:27 GMT 10
mabye but nobody goes there
|
|
|
Post by Jakeby on Sept 10, 2008 21:32:23 GMT 10
This was the most watched video EVER but all there other videos are like 340 views.
|
|
|
Post by Smallfry on Sept 11, 2008 7:12:52 GMT 10
i was thinkin about that yesterday
|
|
|
Post by The Masked Menace on Sept 11, 2008 18:51:07 GMT 10
do the one where he goes onto American Idol
|
|